Quantcast
Kaspersky compatability - WoWInterface
Thread Tools Display Modes
08-30-10, 02:02 AM   #1
jaelyn
A Kobold Labourer
Join Date: Aug 2010
Posts: 1
Kaspersky compatability

I was just wondering if Wow Interface has any compatability issues with Kaspersky Internet Security before I install it to my computer. I have been using Curse Client to get my addons but now have problems because Kaspersky sees it as a virus which then causes my computer to slow down or refuse to load properly.
  Reply With Quote
08-30-10, 03:58 AM   #2
Petrah
A Pyroguard Emberseer
 
Petrah's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jan 2008
Posts: 2,988
I had all sorts of issues with Kaspersky. AVG or NOD32 would be a better choice imho.
__________________
♪~ ( ) I My Sonos!
AddOn Authors: If your addon spams the chat box with "Addon v8.3.4.5.3 now loaded!", please add an option to disable it!
  Reply With Quote
08-30-10, 04:56 AM   #3
Marthisdil
An Onyxian Warder
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jan 2005
Posts: 363
It depends on what you want - if you want good AV, keep using Kaspersky, MS Security Essentials, or NOD32....if you don't care as much about using one of the best AV programs, dump Kaspersky and get McAfee, AVG, etc.

IMO, keeping a better VA, and manually updating addons is better than reducing your AV protection (by going with the likes of McAfee, AVG, etc) and having something automatically do it for you.

Check the AV Comparatives site for comparison checks of a majority of the AV applications out.
__________________

Marth



  Reply With Quote
08-30-10, 05:19 AM   #4
Petrah
A Pyroguard Emberseer
 
Petrah's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jan 2008
Posts: 2,988
Originally Posted by Marthisdil View Post
if you don't care as much about using one of the best AV programs, dump Kaspersky and get McAfee, AVG, etc.

What Marthisdil said ^ is absolutely nothing more than opinion.
__________________
♪~ ( ) I My Sonos!
AddOn Authors: If your addon spams the chat box with "Addon v8.3.4.5.3 now loaded!", please add an option to disable it!
  Reply With Quote
09-14-10, 11:52 AM   #5
break19
A Flamescale Wyrmkin
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Dec 2006
Posts: 116
*casts Forum rez*

I have discovered a new favorite AV.. free, by the makers of Panda AV..

Panda Cloud AntiVirus..

It uses "cloud" architecture, which, explained in laymans terms, is simply a loose collection of computers linked together to serve a single purpose.. in this case, scanning each other for virii..

I like it, seems -very- light on resources compared to most traditional AVs.. and it just does its thing in the background.. www.cloudantivirus.com if ya interested.

I've always used Panda's activescan online scanner at customer's homes if I think they may have a virus..
__________________
My daddy always told me, "Son, you can't fix stupid, and to try is stupid in itself"
  Reply With Quote

WoWInterface » General Discussion » Tech Chat » Kaspersky compatability

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off