Results: 10Comments by: Bonescrolls
File: Ion: Alerts01-14-11
Originally posted by Dwargh Try s...
Posted By: Bonescrolls
Originally posted by Dwargh Try some thing out for me. Got a crazy idea. log in in spec1 and save your profile.(as that is working as it is atm.) Change specs and profile and log out. Delete your Alerts saved vars again then log back in and save your profile for spec 2.(which is the one that you should be in as you log in.) N...
File: Ion: Alerts01-09-11
Hi - apols its been a while since I...
Posted By: Bonescrolls
Hi - apols its been a while since I replied - have been busy on a number of fronts. I've been trying to determine by switching off individual addons which one is conflicting with my loot alert. Unfortunately this is a long process since it only happens in a group and with loot that needs rolling on (money and greys are fine). Wh...
File: Ion: Alerts12-22-10
Hi - as of two days ago I have star...
Posted By: Bonescrolls
Hi - as of two days ago I have started to have the same probs as mentioned below. I have the Alert bars set up and they used to allow me to loot (need/greed/de) as normal. I had a single profile "Prof1" set up for my toon which I used for each set of talents (I had two variations on an Arcane theme). Only thing I have done dif...
File: Ion03-09-10
Tried various options tonight but n...
Posted By: Bonescrolls
Tried various options tonight but no joy.... I have gone into the WTF directories and deleted all the macaroon files with "old" either in the name or as the extension Using the in game profile menu, I have deleted all profiles but two leaving me with "Arc1" and "Arc2" as my profile names (corresponding to primary and secondary...
File: Ion03-08-10
Profiles not switching properly
Posted By: Bonescrolls
Hi - am having some problems with profile switching. I have dual talents set up to change profile automatically but have recently noticed that it is not loading the latest "saved" settings for my primary talents - rather it seems to load an older profile. When I switch back to my secondary talents it loads the correct profile....
File: FishFeastAnnounce09-08-09
Hi - thanks - is a fun addon I'v...
Posted By: Bonescrolls
Hi - thanks - is a fun addon I've been updating the .lua with my own phrases. Is there any alternate way of storing the phrases without putting them in the same line in " " seperated by a comma ? I currently have a very long line ! ie can I sotre them as a set of variables or an array (apols - havent coded for a loooong time)...
File: RicoMiniMap06-24-09
As per Calmkiller I'd be interested...
Posted By: Bonescrolls
As per Calmkiller I'd be interested in a solution re the Traveler's Tundra Mount Not sure if it helps but Gello has a command line that ejects the travellers. See post #8 here: http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=16473974128&sid=1
File: Ion04-25-09
Update to layouts / buttons not com...
Posted By: Bonescrolls
Update to layouts / buttons not coming back: I re-removed my prog directories and re-installed latest ver Macaroon and extras to be sure. I left the files under WTF. When I load up WoW the bar layouts are not loading up as I saved them - but I have just noticed that if I go into my spellbpook and drag any item out of the bo...
File: Ion04-24-09
Hi - apols if already raised in thi...
Posted By: Bonescrolls
Hi - apols if already raised in this thread I have different set ups stored for each character. Since 3.1 when WoW loads up it doesnt seem to apply the profile I saved / exited the game with Example. I load up WoW. Buttons and keybinds are not correct. I correct the buttons and keybinds and save it back - to profile called...
File: Detached MiniMap Buttons12-09-08
Hi - have been using this addon for...
Posted By: Bonescrolls
Hi - have been using this addon for a long time now - is great. Thanks. Have just noticed that my Minimap tracking button keeps disappearing every time I load up WoW. I manually go into the the config, select it, hide it and unhide it. Anything I can do to avoid this. Not a major prob - but a pain Also, the button wont...