Results: 6Comments by: Geld
File: MayronUI Gen406-23-13
Extra Bars
Posted By: Geld
Hello- I've been looking for something different as it seems that all of my UI's have pretty much been cookie cutter standard appearance over the last 6 years. I tried this one and really like some of the special touches, but I am having one pretty significant problem. The Problem: I'm a clicker (dont hate) and I setup all of m...
File: DecUI07-10-12
http://img69.imageshack.us/img69/30...
Posted By: Geld
http://img69.imageshack.us/img69/3083/buffs.png I think I've tried everything.... I love the UI and how easy everything has been to change, but I cant get my buffs to space out so they arent on top of each other. I am running in surround mode at 5760x1080. I think I have only had this issue since updating recently, but I cant...
File: DecUI07-10-12
http://img69.imageshack.us/img69/30...
Posted By: Geld
http://img69.imageshack.us/img69/3083/buffs.png I think I've tried everything.... I love the UI and how easy everything has been to change, but I cant get my buffs to space out so they arent on top of each other. I am running in surround mode at 5760x1080. I think I have only had this issue since updating recently, but I cant...
File: oUF_Diablo06-06-12
Re: Re: Power Orb
Posted By: Geld
For whatever reason you have two addons installed. Check if your curse client installed oUF_D3LightOrbs. If not enable LUA error messages under interface settings -> others/help and hit /reload. Damnit. You hit the nail on the head. I updated with curse.... I just reinstalled everything from scratch and hit Curse, and sure e...
File: oUF_Diablo06-05-12
Power Orb
Posted By: Geld
So, love D3 and decided to bring it into wow... Got the UI, and at 1920x1080, I wanted the scale of the bottom bar to change, but NOT the entire window (hence no scaling the entire UI through esc options). I changed the player options to 1 from 0.82 as listed to change the scale, typed reload and now I have a blue orb half in and h...
File: TipTac10-15-10
Here is the error I get (same as be...
Posted By: Geld
Here is the error I get (same as below). Ive tried everything I can think of, but Im sure its something stupid causing this. 1x TipTac-10.10.14\core.lua:617: :SetFormattedText(): Font not set TipTac-10.10.14\core.lua:617: in function TipTac-10.10.14\core.lua:630: in function ...